Pfoe, wat hebben we lang moeten wachten, maar aanstaande zondag 11 augustus is het zover: het laatste seizoen van Breaking Bad gaat van start. “Bitch!”

Nog slechts acht afleveringen scheidden ons van het definitieve lot van Walter H. White, Jesse Pinkman, Skylar, Walt Jr. Gaat Hank Schrader Heisenberg ontmaskeren? Welke rol speelt Better-call-Saul dit jaar? En hoe staat Walther er eigenlijk voor nu Hank hem op het spoor is en volgens de volgende grappige berekening zijn financiën behoorlijk onder druk staan?
Klik op de afbeelding voor een vergroting.

breaking-bad-how-much-money-does-walt-have-left_50291aa3d0990

We hebben er bijna een jaar op moeten wachten, dus we kunnen ons voorstellen dat je geheugen van de afgelopen vijf seizoenen even moeten worden opgefrist. Er zijn vele recaps van allerlei seizoenen, maar deze hieronder brengt je in slechts 9 minuten weer aardig up-to-date.

Als je geïnteresseerd bent in een mooie (long-read) analyse van de klasse van Breaking Bad, klik dan hier.

Say my name!

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)