Vanaf deze week lichten we elke vrijdag een aantal evenementen uit voor het weekend. Dit weekeinde start natuurlijk met onze eigen FRIDAY FREEDOM. Verder is er genoeg te beleven in de stad. Heb je een suggestie voor volgende week? Stuur deze dan naar info@bogue.nl en wie weet staat jouw tip volgende week in het overzicht!

Vrijdag, 17 januari 2014 | BOGUE FRIDAY FREEDOM @ Roodkapje
roodkapje
Het is de derde vrijdag van de maand en dat betekent FRIDAY FREEDOM. Een vrijdagmiddag inclusief heerlijke gerechtjes, tafeltennissen, sjoelen en DRIE tentoonstellingen om doorheen te wandelen. Er kan á la carte gegeten worden of kies voor de Jenever Cranberrysap – de special drink. Klik hier voor meer informatie.

Vrijdag, 17 januari 2014 | Jeff ‘Birthday Boy’Moore All Night Long @ Toffler
jeff moore

De Rotterdamse techno-dj viert zijn verjaardag vrijdag in Toffler. Alles wijst erop dat het een feestje van formaat gaat worden. Voor deze avond hebben we nog twee gastenlijstplaatsen over. Bekijk de winactie hier.

Vrijdag, 17 januari 2014 | House of Vineyard @ BIRD
House of Vineyard
House of Vineyard organiseert voor de derde keer een ‘Voque Ball’ met als thema ‘Winter Wonderland’ in BIRD Rotterdam. Tijdens deze extraverte evenementen wordt er gestreden in verschillende categorieën, zoals ‘Voque’, ‘Runway’, ‘Best dressed’ en ‘Sex Siren’ en kunnen deelnemers zich presenteren op de catwalk aan een deskundige jury. House of Vineyard haalt een aantal toonaangevende (internationale) dansers naar Nederland als Archie Burnett (NYC), Avainace Milan (Stockholm), Lasseindra Ninja (Paris), Virgil Moreno (Amsterdam) om plaats te nemen in de jury.

Vrijdag, 17 januari 2014 | Blendits @ Perron
blendits
De eerste Blendits van 2014. Na twee drum&bass-edities duiken ze het nieuwe jaar in met een dubstep-line-up speciaal voor de deepheads!

Zaterdag, 18 januari 2014 | Super Rich Kids @ Club Vie
fb banner ferdows
Super Rich Kids haalde eerder al een aantal grote namen naar Rotterdam, zoals The Flexican, Sef en FS Green. Super Rich Kids zou Super Rich Kids echter niet zijn als ze niet ook de talenten van eigen bodem de shine geven. Daarom draait resident-dj Ferdows (soundcloud) aankomende zaterdag scheuren in de muur. Ze hebben ook nog eens een gastenlijstactie waardoor je hier gratis bij kan zijn! Gewoon even op attending klikken bij het Facebook-event en jouw naam staat tot 00:30 uur op de gastenlijst van Ferdows. Mocht je nog twijfelen: we ontvingen een lekkere live-set van Ferdows, die je hier kan beluisteren!

Zaterdag, 18 januari 2014 | SIMPLE @ Toffler
Simple

Een Haags concept dat voor een avondje naar onze stad komt. Met deze eerste Rotterdamse editie pakt SIMPLE groots uit met Edu Imbernon. Deze tech-househeld is geen onbekende van de tunnel en zette deze eerder al aardig op z’n kop. Edu wordt deze avond vergezeld door de deuntjes van de heren van PONY, de Haags trots Sans Sommeil en N.E.T.! We berichtten er al eerder over en er zijn nog steeds tickets te winnen.

Zaterdag, 18 januari 2014 | STROBE one year anniversary @ Perron
Strobe
Tijdens deze zesde editie van Strobe is het de beurt aan Black Asteroid en AnD om de dansvloer te doen schudden. Een goed feestje!

Zaterdag, 18 januari 2014 | De voorstelling Branden van Ro theater
branden
“Als er één voorstelling is die je eens in je leven gezien moet hebben, dan is het Branden van het Ro Theater, in de regie van Alize Zandwijk. Nooit eerder zag ik dezelfde voorstelling zo vaak, maar het blijft één van de beste toneelklassiekers uit het hedendaags theater.” There you have it. Onze gastschrijver LiveLikeTom is lyrisch!

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)