Jawel jawel, we hebben weer een aantal feestjes voor jullie op een rijtje gezet. Van onze Russische schoonheid Nina Kraviz in Toffler tot Duizelen in het park. Genoeg te doen dit weekend!

DONDERDAG

UKUKUK
De boys van No House Wine houden een UK avondje in Rotown. Verwacht hierbij Funky, Garage, Grime en Bass. Zo zal NoizBoiz er staan met De La Chef, Reggie Reggs en Victor Metske. Oiii oi geezers!

Rotown Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 19
23:00 | Gratis

VRIJDAG

Summer at Burgertrut
Jaa! Vanaf deze vrijdag is er elk weekend wat te doen bij Burgertrut. Zo kan je vandaag je kleren ruilen en cocktails drinken.

Burgertrut
Hang 5

Duizel in het Park 2014 – 8 t/m 10 augustus
Duizel in het Park gaat weer van start dit weekend. Gezellig in het Vroesenpark rond lopen, kunst en vervoerende verhalen waarnemen en aanhoren of gewoon lekker een wijntje of een biertje op het gras drinken! Zeker een kijkje nemen hierzo.

Vroesenpark

Vroesenlaan
8 t/m 10 augustus| Gratis

Vroes & Park
Het Vroesenpark verplaatst zich even op het dak, een gezellige pop-up stadspark met veel groen.

DÂK
Schotersboshof 44
15:00 – 22:00 | Gratis

Het Vrije Volk Pre-Party
Met 500 man rond varen door Rotterdam voor niks! Hoe? Dat lees je hier.

Leuvehoofd
00.00 | Gratis

TOFFLER PRESENTS TARAS VAN DE VOORDE | ALL NIGHT LONG
Toffler komt weer hard met een All Night Long sessie, ditmaal met Taras van de Voorde. Zo zal hij voor jullie een sound zorgen waar je de hele nacht lekker op kan gaan!

Toffler
Weena Zuid 33
23:00 – 6:00 | € 10,-

ZATERDAG

EILAND GASTEN op je DÂK
En we gaan weer gewoon verder bij DÂK. Dit keer zullen de jonge creatievelingen van Eiland Gasten een gezellig intiem feestje verzorgen tot diep in de avond. Zo zal er niet alleen verzorgd worden voor muziek maar ook voor een heerlijke BBQ, cocktails, ping pong tafels en meer.

DÂK
Schotersboshof 44
14:00 | € 5,-

TOFFLER PRESENTS NINA KRAVIZ (REKIDS / трип , RU)
Eindelijk staat ze dan in een van de underground clubs in Rotterdam. Eerder was ze al naar Rotterdam gehaald voor het Koningsfestival, maar nu dus ook in de Toffler. Zelfs de dames kunnen spontaan lesbisch worden door haar uiterlijk. Maar ook kan ze er wat van als het om draaien gaat.

Toffler
Weena Zuid 33
23:00 – 6:00 | € 15,-

UNDERTONE ‘SUMMER SPECIAL’
De zomer vier je in de bunker samen met Nuno Dos Santos, Pony, Camiel Daamen, Kadir Pelit en Len Konings.

Cultuurpodium Perron
Schiestraat 42
00.00 – 06.00 | € 10,-

POMBAR: BAR&ROLLERDISCO at POMPENBURG PARK
Elke zaterdag in Augustus zal BAR te vinden zijn in het Pompenburg Park. Zo zal er voor eten verzorgd worden, vooral veel bier, muziek en rollerdisco!

☯ PUBLIC HOUSE ☯ WILLIE BURNS (US)
Klaar in het Pompenburg Park? dan kan je gelijk door naar BAR zelf, zo hebben ze Willie Burns uit Amerika achter de decks staan. Wellicht bekend vanL.I.E.S.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)