Doe een dansje, drink je drankje want het weekend komt er weer aan! Fiets je mee met de Pretpeleton naar Lost & Sound Festival? Of kom je even gezellig buurten bij Swan market. Het kan allemaal dit weekend, check hier onder wat er nog meer te beleven valt in Roffa!

VRIJDAG

CLUB YES w/. DOPPELGANG, RENKAS, HOLLYWOOD & VINE
BAR komt met een nieuwe club avond genaamd: Club Yes. Hun eerste editie gaat van start met de dames uit Rotterdam Hollywood & Vine, Doppelgang en Renkas.
#tropical #vogue #chicago #non records #platform shoes

BAR Rotterdam
Schiekade 201
23:00 – 05:00 | € 6,00.-

TOFFLER PRESENTS KHALIL & STEVEN PIETERS (TRIPHOUSE ROTTERDAM) | ALL NIGHT LONG
De heren van Triphouse Rotterdam, Khalil en Steven Pieters mogen hun platen collectie vertonen voor een nacht lang in de Toffler. Aangezien hun smaak en draai skills wordt dit geheid een kwaliteits avondje in de Toffler.

TOFFLER
Weena Zuid 33
23:00 – 06:00 | € 10.-

House of Vineyard’s “Welcome to the Jungle”
Voor een gezellige Vogue night moet je bij BIRD zijn! Een zaal vol extravaganza, fashion, workshops en muziek.

BIRD
Schiekade 201
19:00 – 0:04 | € 12,50

ZATERDAG

Pretpeleton
Ga je naar Lost & Sound festival? Dan raden wij jou aan om gezellig met de Pretpeleton mee te fietsen naar het festival terrein. Ze hebben veel prets voor jullie petto. Eerder hebben we hier al over geschreven zie hier het stukje voor meer info.

Vertrekpunt Laurenskerk
11:30 – 14:00 | € 5,00.-

Lost & Sound Festival 2014
Dat Rotterdam weer begint te leven als het gaat om festivals is een feit. De jongens van Modular striken met een Festival in het Oranjepark nabij Rotterdam. Namen als Âme, Ben UFO, Funkineven, Max Greaf, Amir Alexander, L-Vis 1990 zullen er staan. Naast muziek staat het festival ook in de ban van kunst en cultuur met o.a. Theatercollectief Macabre.

Oranjepark
13:00 – 23:00 | € 33,00

Kriterion Presents Roffa Mon Amour Afterparty
Na 10 dagen lang films kijken op het parkeerdek van ZoHo, is het tijd voor een afterparty met DJ’s als Joe Manish, Eli Dorsman, Michiel Hanswijk en De La Chef.

Kriterion Rotterdam
Zomerhofstraat 76-90
23:00 | Gratis

ZONDAG

Swan Market Rotterdam
Lekker bijkomen van het weekend? Dan verplaats je je zelf naar het Museumpark voor Swan Market. De gezelligheid, fashion, vintage, lekker eten en drinken dat vind je hier allemaal!

Swan Market
Museumpark | € 1,00

Bloody Mary-Go-Round
Wil je van je kater af?! dan moet je bij Bar restaurant Level. Een heerlijke cocktail zal voor jou gemaakt worden in een authentieke koperen ketel met droogijs.

Bar restaurant Level
Pannekoekstraat 76a

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)