Dit weekend staat helemaal in het teken van Valentijnsdag, maar waar is de romantiek dit weekend te vinden? En waar vinden we het geluk op vrijdag de 13e? Wij hebben de feestjes weer op een rij gezet.

—VRIJDAG 13 FEBRUARI—

ROCKET SCIENCE X SPHERIALS X JACKMASTER
Mobile-app Spherials trakteert op een wel heel bijzondere special guest: Jackmaster! Lekker dansen op futuristische housebeats, magische discoclassics en wobbelende uk-dubplates. Jackmaster wordt bijgestaan door vaste gastheren Chaiba en Kaitjilly.

BIRD
Raampoortstraat 26
23:00 | € 12,- of gratis bij tonen Spherials app aan de deur

AME LIVE IN PERRON
Frank Wiedemann, één van de wederhelften van Âme, staat in Perron om ons live te voorzien van een muzikaal hoogstandje. Afgelopen oktober stond Âme samen met partner in crime Dixon in een uitverkochte bunker en we verwachten dat het minstens zo hard gaat. Wel helemaal uitverkocht, maar als je geluk hebt worden er de komende 48 uur nog kaartjes te koop aangeboden door afhakers.

Perron
Schiestraat 42
23:00 | Uitverkocht

ALOHA FESTIVAL – LOVE BOAT (vrijdag 13-2 tot en met zondag 15-2)
Dit hele weekend staat de Alohabar in het teken van de liefde. Zo kan je meedoen aan Tinder3DSpeeddaten, silent disco-en in de wildwaterbaan om vervolgens door te glijden naar de dansvloer met je nieuwe lover. Hot tubs en cocktailbars aanwezig.

Alohabar
Maasboulevard 100
17:00 | Gratis

—ZATERDAG 14 FEBRUARI V-DAY—

DISCOFLAMINGO “ON A LOVE JOURNEY”
De eerste Discoflamingo van dit jaar en het is meteen een speciale editie voor Valentijnsdag. Een kissing booth, speeddating en de nodige love potions zijn een fijne toevoeging aan de lekkere beats van Jeff Solo, Blonde, Karma Kid en Ideslet.

Perron
Schiestraat 42
23:00 | € 10,-

MISS MONICA KOMT! ‘HOUSE OF LOVE’
Met een nog professioneler en uitgebreider team wordt WORM omgetoverd tot een groot liefdesnest. Miss Monica zal onder andere met Jeroenski de deuntjes verzorgen. Donker Collective geeft extra kleur door een collective mural te plaatsen.

Worm
Boomgaardstraat 71
23:00 | € 10,-

YARDBIRD VALENTINE EDITION
Voor alle singles out there, naarstig opzoek naar hun significant other: don’t worry! Yardbird voelt jullie pijn en weet als geen ander: ‘love is a battle field’. Ga daarom voor een soulvolle trip langs de beste house, disco, soul en aangrenzende genres met als special guest: Boris Ross.

BIRD
Raampoortstraat 26
23:00 | vvk € 7,50 / deur € 10,-

14 ♥ 02
Ook bij Bahn is het Valentijnsnacht en tot in de vroege uurtjes kun je je bewegen in de social underground club. Zaterdag extra speciaal omdat kersverse producties worden losgelaten onder begeleiding van Pop On Acid, OsoSonic en Steven Pieters. Geen gekkigheid, maar vooral gezelligheid waar de liefde voor muziek te horen en te voelen is.

Bahn
Baan 48
23:00 | € 5,-

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)