De Motel Mozaique-special. Dit weekend maken we de opening van het Rotterdamse bierseizoen mee, vindt Motel Mozaïque voor de veertiende keer plaats en hebben we wat sales te bezoeken. Succes nog morgen.

—vrijdag—
Opening van de Biergarten
Een prima begin van het weekend als het warme weer nog even doorzet.

Biergarten
Schiestraat 18
17:00 – 23:00 | gratis

Rond de Tafel
Het belangrijkste tafeltennistoernooi van de stad vindt morgen en overmorgen plaats op het Schouwburgplein. Deelname is helemaal gratis dus pingpong zonder genade. tafeltennisdiscipelen kunnen zaterdag ook weer van 13:00 tot 17:00 uur terecht op Plaza Mozaique.

Schouwburgplein
16:00 – 20:00 | gratis

Pop-up Stock Sale
Een aantal ontwerpers en winkels rondom de Van Oldenbarneveltstraat komen vrijdag en zaterdag samen op een grote stock sale. Je kan er altijd even gaan kijken.

Karel Doormanstraat
16:00 – 19:00 | gratis

—zaterdag—
Garage Sale
Kledingjunkies hebben een top weekend, want in BAR wordt een garage sale georganiseerd. Er is naast kleding ook kunst en muziek, met na afloop een afterparty met onder andere Jermaine S. Ze geven ook zaterdag ook een goodie bag aan een gelukkige aanwezige.

BAR
Schiekade 201
16:00 – 04:00 | attenden = gratis

De Sluwe Vos
De rijzende ster in de house- en technoscene komt dit weekend naar Rotterdam voor een all-night-long-editie.

Toffler
Weena Zuid 33
23:00 – 04:00 | €10,-

—zondag—
Records, Eggs & Coffee

Je kunt deze ochtend onder het genot van een zaterdagnachtkater, een eitje en een bak koffie op je dooie akkertje door de de collecties van je favoriete locale DJ’s en platen verzamelaars graven, of met je eigen bak aan een tafel plaatsnemen om je verzameling uit te dunnen.

Rotown
Nieuwe Binnenweg 19
11:00 | gratis

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)