Geen geflambeerde cocktails van de vlammende bartenders meer, niet meer stiekem van bovenaf loeren naar sexy moves op de dansvloer of shinen onder de XXL discobol: na vijf succesvolle jaren sluit de Rotterdamse Blender de tweede week van maart haar deuren. Niet om voorgoed weg te blijven, maar om te werken aan een knallend, nieuw concept. “Want stilstaan is achteruitgang, en een nieuw tijdperk vraagt om nieuwe ideeën”, aldus eigenaar Ron de Jong.

“Niet vanwege negatieve cijfers, maar om op het hoogste niveau mee te kunnen blijven draaien is een frisse ‘onderhoudsbeurt’ geen overbodige luxe,” aldus Ron. Iedere grote inspanning vergt een goede warming-up. Daarom wordt de kelder van Blender in aanloop naar de grote, nieuwe onthulling omgetoverd tot De Warm Up Club waar vanaf 10 maart tot medio april verschillende pop-up feestjes gehouden.

Natuurlijk wordt er wel nog een afscheidsfeestje gegeven. Op 5 maart kan je voor de laatste keer naar Blender in de oude vorm.

Blender Rotterdam
Schiedamse Vest 91

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)