De Hoornbrekersstraat; ook wel de achtertuin van de Witte de With en bekend om zijn rauwe karakter doch intieme sfeer. Met meer dan 20 aterliers/studio’s, een nachtclub, vintage/designerstore, de methadonverstrekking, autogarages en de brandweer is het een veelzijdige straat met een eigenzinnig karakter waar van alles gaande is.

Tijdens het “Kunst in het Witte de Withkwartier” (voorheen Wereld van de Witte de With) is de straat afgesloten voor verkeer en zullen studio’s open huis hebben. Er een groot terras en zal er een podium zijn voor live muziek, dj’s en performance kunstenaars.

Wat is er te doen?

The exploding christmas ball
The exploding christmas ball is een community art project waar iedereen van jong tot oud, blind en doof, mag meedoen aan het maken van een muurschildering in de Hoornbrekersstraat.

Zaterdag EN zondag vanaf 14:00

Zaggies boksen
Een ludiek boksgala georganiseerd door Hoboken. Verschillende kunstenaars en vrijzinnige entrepreneurs nemen het tegen elkaar op met extra extra extra grote bokshandschoenen. Geschikt voor jong en oud!
Inschrijven kan van te voren via info@hobokenrotterdam.com en ter plekke!

Start: 14:23

zaggies boksen

Zorry Bamba Porry
Hoboken organiseert wederom met een nieuw feest, Zorry Bamba Porry. Er is weinig over bekend, maar Hoboken kennende zal dit een heugelijke afterparty worden van Kunst in het Witte de Withkwartier.

Start: 23:00
Gratis entree voor 00:00, daarna € 5,-

zorry

We zien jullie daar!

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)