BBQ oorlog bij de Albert Heijn. Als je wilt knokken dan moet je nu naar de Albert Heijn gaan. Wat een drama zeg. De ware aard van de mens komt weer naar boven. De zon schijnt een keer, dus iedereen wil bbq’en. Allemaal prima. De Albert Heijn slaat niet genoeg vlees in, die verwachten dat iedereen erwtensoep eet met dit weer. Heel logisch. Wat je nu dus krijgt, is vechten voor vlees. Want, “IK” zal verdomme bbq’en vandaag, is de instelling.

Alsof ze verdomme gratis diamanten uitdelen. Alsof het de laatste stukken vlees op aarde zijn, mensen springen de rekken in als gorilla’s met hondsdolheid. Wijven slaan elkaar met tassen en de kippenbouten vliegen door de tent heen. Er ligt er eentje plat, die kreeg net een karbonade op der knar. Ik probeer net een pak hamburgers uit het vrieskist te pakken, bijt er ineens een vent in mijn hand, die in de vrieskist over de hamburgers ligt alsof hij smeagol van Lord of The Rings is. Krabben, bijten, meppen, schoppen, alles is vandaag geoorloofd om aan die gewilde bbq avond te komen. De gangpaden liggen onder de bbq saus, alsof er een ongestelde mammoet de gangen door is gekropen. Ik mep er straks een aantal neer met een magnum fles Prosecco, wegwezen! De mensheid op z’n best. Je mag mijn zusje in elkaar slaan, maar van mijn vlees blijf je af! Mensen die met volle tassen vlees bij de kassa staan worden met een rugbybeuk naar de grond gewerkt en de tassen worden vervolgens geplunderd. Ground Zero in de Albert Heijn. Nee zonder gekkigheid. DOE EFFE FUCKING NORMAAL ALLEMAAL JOH, STELLETJE OPGEVOERDE IDIOTEN! Ga het weiland op en schiet een koe neer als je vlees wilt hebben, duik met je hengel de zee op en trek de laatste tonijn eruit en anders eet je maar een kopje soep en probeer je het morgen nog een keer. Kom op, even lekker gezond doen allemaal. Denk aan je bloeddruk, die is al hoog genoeg door het warme weer.

Ik ben nu al bang voor wat er gebeurd als de elektriciteit een aantal dagen uitvalt. Ik leg een kruipkelder aan en bestel via Noord-Korea een wapen arsenaal waar je niet goed van wordt.

Latest posts by Kaj (see all)