Aan de Hoogstraat in Rotterdam zit Barrelproog Boutique. Een dranken speciaalzaak waar men alle benodigdheden voor het maken van cocktails kan vinden. Bij Barrelproof staan kwaliteit en exclusiviteit voorop en ze hebben alle expertise op het gebied van drank en cocktails in huis. De look en feel van de zaak doet je denken aan de jaren ’30 en is authentiek. Nergens vind je zo’n leuk winkeltje waar je je alcoholische versnaperingen kunt halen. Bogue ging langs met de camera en sprak met Arno van Eijmeren, de eigenaar van Barrelproof Company.
 

 
Als bonus liet Arno ons zien hoe je eenvoudig een heerlijke cocktail kunt maken, Dr. Dutch. Een cocktail met uitsluitend Nederlandse producten.
 

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)