Verhalen vertellen is misschien wel het oudste beroep ter wereld.

Zittend als een stel holbewoners rond een kampvuur werden verhalen gedeeld en lieten we op muren en in grotten tekeningen achter voor diegenen die na ons zouden komen. Hopend dat ze zouden begrijpen wat we daarmee bedoelden. Als ze het al zouden vinden. Ooit.

Er zal veel mis zijn gegaan in die tijd bij het vertellen en doorvertellen van verhalen en we stellen ons zo voor dat de hoofdverteller af en toe doodziek werd om steeds hetzelfde verhaal te moeten opdissen.
Het kampvuur en de muren van toen zijn inmiddels vervangen door de interwebs, door Facebook, YouTube, Twitter, Vimeo, Instagram en ga zo maar door. De muurschildering is tot leven gekomen, taalbarrières bestaan niet meer en één keer een goed verhaal vertellen betekent dat voortaan iedereen geraakt kan worden door het jouwe.

Wij houden van verhalen vertellen. Verhalen die je met elkaar verbindt, die je laten lachen, nadenken, huilen of verwonderen. En dat doen we. Soms kritisch, soms humoristisch, soms euforisch en altijd opbouwend.

Cijfers
Maandelijks worden we door 75.000 – 100.000 unieke bezoekers bezocht. En die komen regelmatig terug, gemiddeld zo’n 250.000 keer per maand. Gezamenlijk worden er dan zo’n 500.000 pagina’s bekeken.

We zijn stadsproducenten. Dit betekent dat we via alle middelen die ons ter beschikking staan een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van Rotterdam en de mensen en kwaliteiten die het rijk is. Dit doen we door het vertellen van het verhalen, omdat we geloven in de kracht van het verhaal. Het is die holbewoners gelukt om ons miljoenen jaren later nog te raken door hun verhalen en wij staan klaar om jouw verhaal te vertellen.

Heb je vragen, interesse of wil je verder kennismaken, neem dan contact op met via info@bogue.nl.