WE ARE LABELS opende een maand geleden haar eerste Rotterdamse deuren in het Timmerhuis op de Meent. En nu verrassen ze ons met een hommage aan de stad. Samen met het Deense merk Minimum heeft WE ARE LABELS namelijk een limited edition 010 raincoat ontworpen.

Het 010 logo is vormgegeven door de Rotterdamse designer Elroy Hiwat. En, geheel in thema, zijn het zes talentvolle Rotterdammers die dit pronkstuk op zwart-wit aan jullie showen. Deze zes Rotterdammers bestaan uit:

* Michel de Hey (DJ)
* Zahra Reijs (fotografe)
* Jacomien Roobol (topmodel)
* Yoël Kaitjily (DJ + organisator)
* Raoul de Jong (schrijver)
* Kim Stolk (blogster)

De limited edition 010 raincoat is officieel verkrijgbaar bij We Are Labels Rotterdam op de Meent en online op Wearelabels.com. De jas is zwart voor heren en donkergroen voor dames.

Michel de Hey

Zahra Reijs

Jacomien Roobol 2

Yoel Kaitjily

Raoul de Jong

Kim Stolk

Pictures by Sophia van den Hoek

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)